lauantai 28. syyskuuta 2013

Vieläkö on kesää jäljellä?!

Talvi meni odotellessa niitä oikein lämpimiä ja kuumia päiviä. Espanjassa tyypilliset lämmittämättömät laattalattiat eivät ilman villasukkia tunnu sysitalvella mukavilta joten vannoin että ilmojen lämmittyä en kuumuudesta valita. Näiden kuumuutta paahtavien päivien ja eritoten öiden saapuessa kesä meni odotellessa syksyn viileyttä. Tosin kuulin että tänä kesänä superkuumista päivistä emme päässeet edes kärsimään nauttimaan.

Kuten tiedätte, syksy saapuu tänne hieman jäljessä ja se onkin mielestäni ehkä lämpimine ja pimeine iltoineen upein vuoden aika Espanjassa. Siitäkin huolimatta että kuiva kesä aina rokottaakin luonnon kauneutta. Eksyinkin keskiviikkona kävelyllä keskustan rannalle tarkastamaan vieläkö siellä on samanlainen ruuhka kuin kesän pahimpina parhaimpina aikoina. Pitihän siitä ottaa muutama kuva todistusaineistoksi, joten annan katsojan tällä kertaa päättää mahtuisiko rannalle mukaan.

Aina aika-ajoin tulee keskusteltua Torreviejan ruokaravintolatarjonnasta ja jos joku lukija on täältä päin niin ottaisin vinkkejä mielelläni vastaan kommenttilaatikkoon. Sinne pystyy myös laittamaan viestiä anonyyminä.Hauskaa viikonloppua!Ei kommentteja: