perjantai 2. elokuuta 2013

Guadalest

Työrintamalla on hiukan kiireistä tällä hetkellä mutta pyrin lisäämään postauksiani vähintään viikoittain. Tänään olen pitänyt blogiani reilu kuukauden ja laskurin mukaan se on löydetty hyvin. Muutama päivä sitten 1500 lukukertaa meni rikki ja olenkin miettinyt ketä siellä ruudun takana oikein on joten laittakaahan kommenttilaatikkoon viestiä! :)

Kesäkuinen päiväretki starttasi lämpinä aamuna ja kohteeksi oli valikoitunut valokuvan kaunis Guadalest. Tästä suositusta pienestä kylästä olimme kuulleet vain että se erittäin korkealla ja odotukset olivatkin sen mukaiset. Retkikunnan vahvuus oli kolme joten tarvittaessa kuskia oli tarkoitus vaihtaa. Meidän lisäksi yksi matkaan lähtijöistä olikin vanha rämäpää kaverini jonka kanssa oli tullut tehtyä aikoinaan vuosia töitäkin.

Vanhan ratsumme juotettuamme paikallisella asemalla asetimme nokan kohti pohjoista. Tuttu reitti Valencian reissulta menikin nopeasti Benidormiin asti jossa oli tarkoitus kääntyä kohti puhuttua Guadalestia. Matka Benidormista eteenpäin menikin koko matka ylämäkeä kepittäessa ja mutkia suoristellessa. Perille päästyämme ja auton parkkeerattuamme lähdimmekin heti kapuamaan kohti maisemassa näkyvää huippua.

Koska itseni mukaan lukien ilmassa oli hieman äreyttä päätimmekin syödä ylhäällä eväät jotka olimme mukaan ottaneet. Kierreltyämme hetken kylää päätimme pistäytyä San Josen linnoituksessa josta pääsi paikan korkeampaan kohtaan katselemaan epätodellisia maisemia.

Maisemia ihailtuamme päätimme yhdessä tuumin liukua alas kohti Benidormia jossa oli tarkoitus käydä kahvilla ennen kotiin paluuta. Benidormissa jo aiemmin vierailleena paikka ei antanut mitään uutta joten päätimme pikavisiitin jälkeen palata kotialtaalle vilvoittelemaan.

Perille päästyä kipuaminen kohti korkeuksia jatkui jaloin.

Paikassa vierailee vuosittain yli kaksi miljoonaa turistia.
Joen väristä riitti arvuuttelua.

Silmä lepäsi korkealla.


Saat ilmaisen Magnum-jäätelön R-kioskilta, kun liityt Ostohyvitykseen ja teet ensimmäisen bonusostoksesi.
Tarjous on voimassa 15.8.2013 saakka tai niin kauan kuin jäätelökoodeja riittää.



Jos pidit postauksestani ja haluaisit voittaa mahtavia palkintoja niin Osallistu tästä ja voit voittaa!  Palkintona on mm. Jopo -polkupyörä (399€), kateutta herättävä Weber kaasugrilli (924€), laadukas ja turvallinen trampoliini (618€), Samsung puhelinuutuus (699€) sekä tietenkin kestosuosikki 1000€ -matkalahjakortti.


Mukavaa viikonloppua kaikille tutuille ja tuntemattomille! 



2 kommenttia:

aNNiKa kirjoitti...

Upeita maisemia, Espanjassa olisi niin paljon nähtävää, jos vain aikaa ja rahaa jostain löytyisi :)

Juhani H kirjoitti...

Näin hän se on. Nuo kaksi asiaa rajoittaa harrastuksia myös täällä :)